پرده برقی

پرده برقی پرده هایی هستند که نیاز نیست به صورت دستی جابجا شوند. این نوع پرده ها به صورت برقی جابجا می شوند. و این قابلیت را دارند که سیستم زمانبندی برای آنها تعریف شود. مثلاً هنگام روز یا در آفتاب پرده ها کنار بروند و هنگام شود بسته شود. پرده برقی قابلیت نصب در ارتفاع دارد و می شود به سادگی بدون دسترسی مستقیم آن را کنترل کرد. نکته ی خوب اینجاست که در صورتی که به ریموت هم دسترسی نداشته باشید، می توانید به صورت دستی نیز آن را جابجا کنید.

انواع پرده برقی

پرده شید

پرده شید دارای انواع گوناگونی می باشد. از نوع پرده های توری شکل با میزان حداکثر عبور نور و پرده هایی با پرده های مخصوص که جلوی عبور نور را تا ۹۹% می گیرند.

پرده برقی شیدپرده های شید در بازار به دو صورت مونتاژ می گردد :

۱٫ پرده های شید تک مکانیزم : پرده های شید تک مکانیزم به این صورت عمل می کند، که تنها یک پارچه به دور شفت اصلی پردهنصب می گردد. و به همراه موتور یا گیربکس دستی حرکت می کند.

۲٫ پرده های شید دو مکانیزم : پرده های شید دو مکانیزم دارای دو محور (شفت) مجزا می باشند، که برای هر یک از محور های آن، یک گیربکس دستی یا موتور شید قرار داده می شود. و به هر محور یک پرده بالا رو نصب می گردد. معمولاً در این نوع پرده ها، از یک پرده ضخیم یا بلک اوت و یک پرده زینتی در جلوی آن استفاده می گردد. پرده های شید دو مکانیزم مانند پرده های توری و آستر در کناررو عمل میکنند.

پرده برقی زبرا

پرده زبرا دارای یک محور اصلی می باشد که توسط یک گیربکس دستی یا موتور حرکت می کند که به آن پرده برقی زبرا  ZEBRA می گویند. تمامی پارچه های زبرا دارای دو حالت تیره و روشن هستند.از یک طرف به صورت ثابت به قاب پرده از پشت و از طرف دیگر پارچه به محور متحرک جلو نصب می گردد. که حرکت دوار شفت موجب حرکت دو پارچه پشت و رو بر روی هم می گردد. بدین صورت که در زمان هایی که دو قسمت تیره پارچه بر روی هم میفتند، دو قسمت روشن هم روی هم قرار گرفته و موجب عبور نور می شود. و در زمانی که قسمت های تیره و روشن بر روی هم قرار می گیرند، موجب تیره شدن محیط و مانع عبور نور می گردد.

پرده برقی زبرا

زمان هایی که نیاز به جمع شدن پرده باشد، تمامی پرده زبرا بر روی محور متحرک جمع شده و داخل قاب پرده قرار می گیرد.

پرده کرکره آلومینیومی

پرده آلومینیومی

این کرکره های آلومینیومی که به جای پرده استفاده می شود، و به پرده کرکره آلومینیومی معروف است، دارای پهنه های ۱٫۵ و ۲٫۵ سانتی متری می باشد. تنوع رنگ این نوع پرده بسیار بالاست و خاصیت کم و کردن نور و باز و بسته شدن کامل به صورت گریبکس دستی و موتور را دارا می باشد. پرده کرکره آلومینیوم از نوع پرده هایی هستند که از پایین شروع به باز و بسته شدن می کنند.

پرده کرکره چوبی

پرده کرکره چوبی

پرده کرکره چوبی همانند پرده کرکره های آلومینیومی می باشند، با این تفاوت که از چوب ساخته می شوند. کرکره های چوبی بیشتر با پهنای ۲٫۵ سانتی متر در بازار موجود هستند.

پرده حصیری بامبو

پرده حصیری یا پرده بامبو برقی

مکانیزم پرده های حصیری (بامبو) مانند پرده شید می باشد، با این تفاوت که از جنس حصیر چوبی هستند. پرده های حصیری مناسب برای ایجاد سایه در تراس، بالکن ها، و فضای های باز هستند. ظاهر زیبا در کنار مقاومت نسبتاً بالای آن ها در برابر نور، باد و رطوبت هستند. ضمن اینکه قیمت پرده های حصیری بسیار مناسب است.

پرده برقی رومن یا پرده رومی

پرده برقی رومن

پرده رومن دارای تنوع بسیار زیادی است. این پرده ها به خاطر مکانیزم متفاوت آن، از پایین به صورت قسمت به قسمت باز و یا بسته می شود. این موضوع باعث ایجاد حداقل چروک و افزایش زیبایی آن می گردد. پارچه آن بسیار منظم و صاف قرار گرفته و پنجره و چهارچوب اصلی آن، به خوبی از فضای خارجی و داخلی قابل رویت می باشد.

چاپ روی پرده

یکی از قابلیت های پرده ها امکان چاپ روی پرده است. شما می توانید طرح دلخواه خود را بر روی پارچه انواع پرده ها چاپ کنید. اطلاعات بیشتر : چاپ روی پرده

چاپ عکس روی پرده
چاپ تصویر روی پرده توسط مجموعه دورال انجام شده است.

نکته : پرده ها به طور کلی به دو دسته پرده بالا رو و پرده کنار رو تقسیم می شوند. پرده هایی که به صورت عمودی باز و بسته می شوند، پرده بالارو و پرده هایی که به صورت افقی باز و بسته می شوند را پرده کناررو می گویند. پرده های کنار رو در دو مدل از وسط باز شو و از کنار باز شو موجود هستند.

پرده برقی کنار رو

پرده های برقی کنار رو دارای ریل های مخصوص هستند که قابل اجرا برای تمامی پرده های کنار رو قدیمی نیز می باشند. بدین صورت که در هر زمان که شما بخواهید، می توانید ریل های پرده های برقی ها جایگزین ریل های قدیمی دستی کنید. مهم ترین ویژگی پرده های کنار رو، نصب به بالارو این است که ریل های آن، قابلیت اجرا به صورت منحنی (از ۹۰ تا ۱۸۰ درجه) را دارند. طول ریل این پرده ها نیز محدودیت ندارد.

با کنار زدن مقداری از پرده توسط نیروی دست شاهد حرکت پرده خواهیم بود. این سیستم هوشمند به این شکل میباشد که حرکت دستی پرده به کمک موتور ، به حرکت اتوماتیک تبدیل میشود. کنترل موتور پرده برقی به صورت تک کانال ، ۵ کانال و ۱۶ کانال موجود هستند که هر کانال میتواند برای یک موتور پرده استفاده شود. یعنی به کمک یک کنترل ۵ کانال ما امکان تغییر حالت ۵ پرده را تنها با یک کنترل داریم.

انواع موتور پرده برقی

این موتور ها دارای دو حالت هوشمند و ریسیوردار (ریموت دار) می باشند. امروزه در ساختمان های جدید که دارای سیستم های هوشمند (BMS) می باشند، دیگر نیازی به ریموت نیست. و موتور به صورت مستقیم به سیستم هوشمند ساختمان متصل می گردد. به این گونه موتور پرده برقی هوشمند گفته می شود.

موتور پرده برقی در توان های مختلف بسته به ابعاد و مقدار وزن پرده میتواند متفاوت باشد. به دو نوع بارسیور و بدون رسیور تقسیم بندی میشوند. که مدل با رسیور توسط ریموت عمل کرده و مدل بدون رسیور برای خانه های هوشمند طراحی شده است.

نکته : اگر محل مورد نظر ما دارای سیستم هوشمند باشد نمیتوانیم از ریموت استفاده داشته باشیم.

یعنی ریموت پرده فقط برای استفاده برای موتور های با رسیور میباشد.
و موتور های هوشمند به هیچ عنوان از سیستم کنترل پرده دستور نمیگیرند.
و همچنین نمیتوانیم موتور های با رسیور را به سیستم هوشمند متصل کنیم.
موتور های به نوع بالا رو (شید) و کنار رو تقسیم بندی و به فروش میرسند.
در نوع بالا رو موتورهای متفاوتی وجود دارند.
که بیشترین استفاده از توان ۶ و ۱۳ نیوتن میباشد.
و بیشترین استفاده از موتور کنار رو در توان ۴۵ و ۷۵ وات میباشد.

مزایای استفاده از پرده برقی هوشمند

  1. این موتور به آسانی در محل مورد نظر نصب میگردد
  2. در صورت قطع برق امکان حرکت پرده (باز و بسته شدن) به صورت دستی میسر است
  3. موتور استفاده شده در این صنعت هوشمند ، بسیار کوچک است
  4. موتور های پرده برقی به دلیل تکنولوژی بالای استفاده شده در این صنعت کاملا بی صدا هستند
  5. این موتور ها توانایی جابجایی پرده تا ۱۰۰ کیلو گرم را دارد (بسته به نوع وزن پرده میتوان از موتور های پرقدرت تر استفاده کرد)
  6. از موتور پرده برقی برای ریل های تا ۱۲ متر به راحتی میتوان استفاده کرد
  7. امکان شکل دهی ریل (منحنی) برای پرده هایی که بنا به موقعیت لازمه استفاده از ریل منحنی دارند (تا شعاع ۲۵ سانتی متر)
  8. برای مصارف منازل یا ویلا که بیشترین استفاده از موتور پرده برقی  را دارند اکثرا از موتور های بسیار کوچک و بیصدا استفاده میکنند
  9. رسیور داخلی موتور پرده برقی عملا فضای اشغالی رسیور را از بین برده و این موجب زیبایی محیط میشود
  10. این موتور های دارای ریموت های تک کانال و چند کانال هستند که ریموت های چند کانال برای استفاده یک ریموت برای چندین پرده در یک محیط میباشد
  11. وجود سنسور در  مواقع نبود ریموت که با کمی کشش پرده به صورت اتوماتیک بقیه مسیر طی میشود
  12. دارای سنسور تشخیص خرابی در صورت گیر کردن پرده از ادامه مسیر متوقف شده تا پرده پاره نشود
  13. امکان نصب سنسور نور برای تنظیم نور محیط توسط جابجایی اتوماتیک پرده
  14. این موتور ها دارای هنگر محرک و تمامی یراق آلات برای نصب را به صورت کامل دارا هستند
  15. تکنولوژی فوق پیشرفته IR و RF برای اتصال هوشمند و فوق پیشرفته به سیستم خانه هوشمند
  16. قابلیت کنترل از طریق سیستم خانه هوشمند
  17. همراه با یراق آلات کامل ، جهت نصب برای پروژه های مختلف
پیمایش به بالا