درب شیشه ای اتوماتیک نوعی درب ورودی است که از یک تا چند لت (به طور معمول شیشهای) تشکیل شده است. که به صورت اتوماتیک باز و بسته می شود. این نوع درب بیشتر برای مکانهایی با تردد بالا مانند بانک ها، رستورانها، ادارات و.. استفاده می شود.
این درب ها موجب بالا رفتن و تسهیل در آمده و شد می شود. در عین حال ظاهر بسیار زیبای آن موجب زیبایی محیط ساختمان می گردد. همچنین سرعت باز و بسته شدن آن باعث کم شدن در اتلاف هوای داخل ساختمان می شود. این موضوع خود باعث کم شدن مصرف انرژی می گردد. سرعت باز و بسته شدن این درب ها قابل تنظیم است و بر اساس میزان تردد و حجم آن تنظیم می گردد.
درب های اتوماتیک شیشه های دارای تنوع زیادی می باشند. بر اساس نیاز و مکان هایی که باید نصب شوند، انتخاب می گردند. (متخصصین ما آمادگی کامل در زمینه خرید و انتخاب درب های اتوماتیک شیشه ای شما را راهنمایی کنند. برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره با ما تماس بگیرید : ۰۲۱۵۵۴۴۹۴۱۰)
انواع درب اتوماتیک شیشه ای :
1. درب اتوماتیک شیشه ای کشویی (sliding) :
درب اتوماتیک شیشه ای کشویی جزو رایج ترین و متداول ترین نوع درب های اتوماتیک می باشند. به دو صورت یک طرف بازشو و دو طرف بازشو قابل اجرا می باشد. بدین صورت که در مکان هایی که در آن امکان حرکت درب محدود است و امکان باز شدن درب ها به طرفین وجود ندارد. و فقط از یک طرف درب قابل باز شدن است، از یک لت متحرک استفاده می شود. ولی در مکان هایی که قابلیت باز شدن درب به صورت دو طرفه وجود دارد و هر یک از لت ها فضای کافی برای جابجایی را دارند از حالت دو طرف بازشو استفاده می شود.
متداول ترین نوع اجرای درب های شیشه ای کشویی دو طرف بازشو هستند که به صورت چهار لت می باشد. بدین صورت که دو لت شیشه ای به صورت ثابت در دو طرف کناری نصب می گردند. دو لت دیگر به صورت متحرک در زمان باز بودن درب بر روی لت های ثابت قرار می گیرند. ولی در زمان هایی که جای کافی برای نصب لت های ثابت وجود ندارد و درب های متحرک قابلیت باز شدن بر روی دیوار را دارند میتوان کل ورودی دهانه کار را به صورت متحرک در آورد. و لت های متحرک را در زمان باز شدن بر روی دیوار قرار داد. این نوع نصب باعث می شود که حداکثر ورودی را جهت آمد و شد به دست آورد.
2. درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی :
درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی نیز مانند درب اتوماتیک کشویی به دو صورت یک طرف بازشو و دو طرف بازشو قابل اجرا می باشد. از اینگونه درب ها بیشتر برای فضاهایی که دارای محدودیت می باشند و برای آماد و شد نیاز به حداکثر باز شدن را دارند استفاده می گردد. درب های تلسکوپی شیشه ای بیشتر برای دهانه های کوچک که از دو طرف محدودیت باز شدن دارند (مانند راهروها) استفاده می گردد. زیرا به دلیل وجود تعداد لت های متحرک بیشتر، این امکان داده میشود که حداکثر بازشو به دست بیاید.
درب های اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی حداقل دارای دولت متحرک در هر طرف می باشد. بدین صورت که یک لت در ابتدا حرکت کرده و بر روی لت دیگر قرار گرفته و بلافاصله درب دیگر به همراه درب اولی حرکت کرده و بر روی درب سوم که می تواند به صورت ثابت و یا دیوار باشد، قرار داده می شود. بیشتر درب های متحرک به صورت دولت متحرک در هر طرف اجرا می شود. ولی باید این موضوع را خاطرنشان کرد که قابلیت اجرا برای تعداد لت های متحرک بیشتر از دو عدد نیز وجود دارد. که اجرای آن جدای از پیچیدگیهای خاصش دارای هزینه های بسیار بالایی می باشد.
3. درب اتوماتیک شیشه ای منحنی یا کرو :
درب اتومایتک شیشه ای منحنی مانند درب های اتوماتیک شیشه ای کشویی می باشد. با این تفاوت که لت های آن به جای حالت صاف به حالت منحنی یابه اصطلاح کرو ساخته می شوند. عملکرد آن به گونه است که دو عدد درب منحنی متحرک بر روی دو عدد درب منحنی ثابت قرار میگیرند.
این درب ها دارای زیبایی ظاهری بسیار بالایی می باشند و نیز به خاطر حالت منحنی آن می توان فضای بیشتری نسبت به حالت ساده برای آمد و شد به دست آورد. معمولاً این درب ها به صورت چهارلت دو لت به حالت ثابت و دو لت به حالت متحرک اجرا می شود.
4. درب اتوماتیک شیشه ای تاشو یا اتوبوسی
درب اتوماتیک شیشه ای تاشو یا اتوبوسی به صورت درب های متداول و معمول که در ساختمانها دیده میشود. و در آن از لولا استفاده شده است و میتوانند به صورت یک لت یا دو لت (بر روی هم تاشو) اجرا گردند.
یک اپراتور جهت باز و بسته کردن این درب ها در بالای آن نصب شده و چشمی اپراتور در زمان آمد و شد عمل کرده و درب را باز و بسته می نماید. قابل ذکر است که میتوان از این اپراتور ها جهت درب های فلزی و چوبی نیز استفاده نمود. ولی چون بیشتر برای باز و بست کردن لت های شیشه ای استفاده می گردند. این نوع اپراتور ها را بیشتر در دسته بندی اپراتور های درب های شیشه ای طبقه بندی می کنند. این اپراتورها دارای قیمت نسبتاً بالایی می باشند و فقط برای مکان هایی که دارای محدودیت فضا برای اجرای اپراتور های معمولی میباشند، استفاده می گردد.
5. درب اتوماتیک شیشه ای دوار یا چرخشی
این درب ها که بیشتر برای مکان هایی مانند هتل ها و یا ساختمان های تجاری با تردد بسیار بالا استفاده میشوند. درب های اتوماتیک چرخشی دارای حداقل دو باله هستند. (حالت دو و سه باله بیشترین میزان فضا را برای آمد و شد ایجاد میکند.) که این بال ها باعث می شود که همزمان با باز شدن یک بال، باله دیگر بسته شود و مانع خروج هوا از داخل ساختمان به بیرون از آن شود. این موضوع باعث جلوگیری از هدر رفت و اتلاف انرژی در ساختمان می گردد.
این نوع اپراتور های چرخشی قابلیت تنظیم سرعت و حرکت دوار را دارند. و متناسب با میزان تردد تنظیم می شوند هرچه سرعت حرکت آن بیشتر باشد تردد بیشتری می تواند صورت گیرد. این نوع اپراتور های شیشهای دارای قیمت بسیار بالایی می باشد و نسبت به ۴ مدل اپراتوری که تا به حال نام برده شده است، فضای بیشتری را اشغال می کنند.
پیشنهاد میکنیم محتوای کرکره برقی اتوماتیک را هم مطالعه کنید.
فریم درب اتوماتیک شیشه ای چیست؟
به قاب دور شیشه که اغلب به صورت آلومینیومی می باشد فریم گفته می شود. ظاهر فرم های درب های شیشهای به دلیل آنکه قاب اصلی درب را تشکیل میدهد بسیار حائز اهمیت است. انتخاب آن با توجه به فضا و مکانی که نیاز به نصب آن است صورت میگیرد و به سه دسته کلی تقسیم می شود.
انواع فریم درب شیشه ای اتوماتیک
1. فریم های آلومینیومی با رنگ الکترواستاتیک (رنگ کوره ای)
در درب های اتوماتیک بیشتر از این نوع رنگ ها استفاده می شود. این رنگ ها دارای مقاومت بسیار بالا و نیز قیمت مناسب نسبت به انواع دیگر رنگ فریم را دارد. با توجه به این موضوع که از رنگهای پودری برای رنگ آمیزی آن استفاده می شود، دارای تنوع رنگ بسیار بالا می باشند. میتوان گفت هر رنگ دلخواه در این درب ها قابل اجرا هستند.
2. فریم آلومینیومی با رنگ آنادایز
یک نوع از رنگ آمیزی فریم های آلومینیومی رنگهای آنادایز می باشند. که در آن فریم های آلومینیوم در حوضچه های مخصوص قرار داده می شود. تکه های رنگی که از یک فلز دیگر در طرف مقابل قرار داده شده است کنده شده و به آلومینیوم می چسبد. این نوع فریم ها دارای زیبایی خیره کننده ای هستند.
نیز به دلیل آنکه در عملیات رنگ کاری آنادایز از آلومینیوم ضایعاتی نمی توان استفاده نمود. از کیفیت بالایی نیز برخوردارند. ولی بزرگترین عیب آن این است که به دلیل لایه بسیار نازک رنگ که به خورد جسم آلومینیوم رفته است، می تواند دچار خط و خش شود. اگر از آن به درستی استفاده نگردد، زیبایی خود را از دست خواهد داد. (متخصصین ما آمادگی کامل در زمینه خرید و انتخاب درب های اتوماتیک شیشه ای شما را راهنمایی کنند. برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره با ما تماس بگیرید : ۰۲۱۵۵۴۴۹۴۱۰)
3. فریم های استیل
فریم های استیل درب ها همانند درب ها با رنگ الکترواستاتیک و آنادایز است. با این تفاوت که ورق های استیل که بیشتر به رنگ نقره ای و طلایی موجود می باشند. همانند فریم ها تا شده و توسط چسب آهن به آلومینیوم چسبانده می شود ظاهر زیبا و در عین حال رنگ طبیعی فلز از مزایای اصلی آن است. ولی از معایب آن وزن بسیار بالا (که در بعضی مواقع مجبور به تعویض سیستم اپراتور خواهیم شد) و نیز قابلیت خط و خش اشاره کرد.
درب شیشه ای اتوماتیک بدون فریم (فریم لس)
در بسیاری از درب های اتوماتیک شیشه ای که بیشتر به صورت کشویی باز و بسته می شوند؛ مانند درب های کشویی ساده و تلسکوپی، می توان از شیشه بدون فریم آلومینیومی و فلزی استفاده نمود. این نوع درب ها بدین صورت می باشند که شیشه به طور مستقیم به یراق اصلی اپراتور نصب می گردد. دور شیشه از فریم های رنگی خبری نیست. دلیل چنین کاری زیبایی ظاهری بسیار بالای آن و نیز در بسیاری از مواقع که درب با فریم سنگین می باشد. احتمال بروز مشکل در اپراتور میرود از درب های بدون فریم (فریم لس) استفاده میشود. این درب ها به دلیل عدم قاب کناری فریم دارای ظرافت بسیار بالایی می باشند. به همین دلیل باید در انتخاب شیشه بسیار دقت نمود زیرا ضخامت پایین شیشه و نیز عدم سکوریت شدن آن حتماً باعث ایجاد بروز حادثه خواهد شد.